Primera mobilitat a Leeds

Durant la setmana del 21 al 25 d’octubre, dos dels nostres representants han visitat Leeds en la primera mobilitat del projecte Erasmus+ “Progression from school to adulthood in SEN”. 

Van ser quatre dies intensos per tal d’introduir-nos en el context nacional de l’atenció educativa a les persones amb NEE. 

Per una banda, vam anar descobrint aspectes legislatius i normatius, així com  les claus de l’organització territorial i l’entorn socioeconòmic de Leeds.

En segon lloc, ens vam apropar al funcionament de  les escoles d’educació especial i dels serveis i entitats amb les quals col·laboren per dur a terme experiències de caire professionalitzador.

També vam poder observar una gran diversitat d’experiències que tracten de proporcionar respostes educatives a través de l’atenció centrada en la persona. 

Agraïm, finalment, l’acompanyament i suport que vam rebre per part de totes les persones implicades en aquest gran projecte, deixant en tot moment en evidència la fortalesa que suposa la construcció de xarxes socioeducatives entre dues realitats, la de Leeds i la nostra.

Tot seguit, podeu visualitzar una presentació amb tots detalls d’aquesta mobilitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>