Noves tecnologies i TEA

Noves tecnologies i TEA ha estat el tema de la segona xerrada formativa online per a famílies. 

Aquesta  nova formació també va anar a càrrec d’ Alex Escolà Serra, psicòleg infanto-juvenil especialitzat en atenció precoç i en Trastorns de l’Espectre Autista. Co-fundador de IDAPP MIND, empresa que desenvolupa solucions tecnològiques per les persones amb TEA. 

Aquest cop, l’Àlex ens va facilitar tot un seguit de recursos telemàtics i valuosos consells per la seva utilització en l’entorn familiar. Durant la xerrada va parlar de les avantatges, perills i falses creences de l’ús de les noves tecnologies, dels criteris que s’han de tenir en compte per seleccionar el recurs TIC adequat a cada infant i va proporcionar exemples d’aplicacions telemàtiques per treballar la comunicació, autonomia, lectoescriptura, habilitats socials, funcions cognitives, habilitats socioemocionals i Teoria de la Ment, Realitat virtual … i un llarg etcètera.

Ens ha quedat molt clar que hi han  aplicacions per a tot i per a tothom!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>