Marxem a Tortosa de TAPES!!!

Introducció

Com tots els anys a Tortosa es celebra una ruta de Tapes. Consisteix en què els establiments que volen col·laborar elaboren una tapa al seu gust, i estipulen un preu. El cost és de 3 euros amb beguda inclosa.

Aquest any, hem decidit anar a fer una cata d’una de les moltes tapes que faran durant aquestes dues setmanes, per poder agafar idees, saborejar els diversos ingredients i productes autòctons de les Terres de l’Ebre que s’han utilitzat, i aprendre sobre la diversitat de tapes que es poden fer.

Organitzant l’activitat

Vam fer una recerca individual per Internet a la pàgina Tortosa de Tapes, per veure quins eren els establiments que hi participaven, i quina seria la tapa que escolliriem. Vam fixar-nos en el moment d’escollir la tapa,  amb com estava elaborada,  la que ens va cridar més l’atenció, com estava emplatada i presentada.

Després vam posar en comú les eleccions, i vam veure en quin company/a havien coincidit. A continuació, vam està analitzant tots els possibles ingredients què podia portar la tapa, i com estaven cuinats.

A partir d’aquí van sortir els grups per anar a degustar la Tapa.

Tastem les tapes

El passat dimecres 9 d’octubre, amb els grups prèviament fets vam anar a l’establiment escollit per provar la tapa que haviem triat. Va ser un moment en què vam compartir la crítica culinària, i vam aprofitar per divertir-nos i poder disfrutar d’una estona agradable amb els companys/es del grup.

Valoració individual

Agafarem del formulari individual que vam fer!!!

Posada en comú

Repetirem aquesta ruta gastronòmica! I, ens agradaria poder participar en altres activitats com aquesta per poder ampliar i compartir les opinions.

Salutacions i ens veiem en la pròxima publicació!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>