L’experiència a EbreTerra a “Ser especials” de Radio Ebre

A poc a poc anem recuperant espais de normalitat. Entre aquests, un projecte que durant molt temps ens havia emplenat els cors de goig i de bones vibracions. La participació en el programa “Ser especials” de Ràdio Ebre (cadena SER) amb Sílvia Tejedor fou un dels molts projectes i iniciatives que vam veure truncats degut a la Covid19.

Però ara estem de enhorabona, el dimecres  28 d’abril vam tornar a fer valer la nostra veu a través de les ones radiofòniques. Han estat els alumnes del PFI, representats per Montse Galarza qui han explicat un projecte que ha permès, malgrat tot, seguir endavant i fins i tot ampliar nous horitzons. Amb la presència també del professor-tècnic del PFI, Xavi Gisbert,  hem pogut explicar el què està suposant per al PFI poder gaudir un parell de dies per setmana de les instal·lacions d’EbreTerra a Deltebre.

Aquí us deixem el podcast del programa per tal que el pogueu gaudir, tant com nosaltres ho hem fet a l’hora de gravar-lo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>