Les sortides dels dijous

Al començament d’aquest curs, donada la situació marcada per la Covid-19, vam haver de plantejar canvis en algunes metodologies de treball, i també respecte a algunes activitats que ja no podíem desenvolupar de la mateixa manera a l’aula.

Dins a l’aula vam incorporar els experiments i la probabilitat matemàtica i, com que s’aconsellaven les activitats a l’aire lliure, sortir fora de l’Escola els dijous a la tarda (dins dels límits de l’Entitat), es va convertir i és, a dia d’avui, una experiència de gaudi i d’aprenentatge del nostre entorn més proper molt positiva.

Abans d’establir-nos en la zona que coneixem com a pati de les moreres, fem una passejada on observem els elements que van apareixent al nostre davant… Els nostres sentits ben alerta! Mirem, olorem, toquem, escoltem i percibim tot allò que prové de la natura.

Quan ja estem situats a la zona del pati, deixem que cadascú prengui la iniciativa del que vol fer: caminar o córrer lliurement, tot i que podem jugar a aiiii que t’agafo!, tocar els elements naturals… O bé apareixen situacions d’interacció i comunicació que no podem deixar passar de llarg!

I per si de cas a algú li ve de gust una altra opció diferent de les anteriors, portem una motxilla amb materials diversos, a gust de tothom.

Us deixem un petit tast d’aquestes sortides… I una vegada més, gràcies per llegir-nos!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>