Les matemàtiques per entendre el nostre món.

A ESO B ens hem fet  la  següent pregunta: “Per què necessito les matemàtiques?”.  I ens hem quedat parats!

Hem vist que des que sona el despertador fins que ens n’anem a dormir estem constantment fent servir els nombres, les operacions o el pensament matemàtic per resoldre problemes del nostre dia a dia: l’ús del rellotge i el pas del temps, l’ús dels euros i el que podem comprar o no podem comprar amb els diners de què disposem, si un llibre ens cap o no dins un calaix, la distància que recorrerem entre una ciutat i una altra, quants punts de diferència es porten dos equips que estan en competició o quants anys ens falten per ser majors d’edat.  Tot té a veure amb les matemàtiques!

A la classe  combinem la part més vivencial dels exercicis amb la pràctica dels coneixements necessaris per poder arribar a la resposta dels problemes plantejats.  Són de gran ajuda els materials manipulatius i els suports digitals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>