L’app Yuka: un assistent per a la compra

A l’assignatura “ Cura d’un mateix” treballem diverses temàtiques. Una d’elles fa referència als hàbits alimentaris, i en concret a què hem de tenir en compte per seguir una dieta sana i equilibrada. Lligat amb aquest treball, hem descobert Yuka, una app que -a partir del codi de barres de qualsevol producte alimentari- et diu com és el producte, valorant el contingut en sucres, en greixos, en calories i en sal, i especificant quins són els riscos dels additius que contenen. 

Hi ha altres aplicacions, com “CoCo” o “My real food”, però actualment estem utilitzant l’app “Yuka”. Es tracta d’una aplicació senzilla d’utilitzar i molt intuïtiva, que permet tenir una visió ràpida i prou encertada de la saludabilitat dels aliments.

Per aprofundir en aquest treball, els alumnes han decidit anar al supermercat Esclat a provar l’aplicació, han comprat ingredients per cuinar una nova recepta saludable, i n’han sortit satisfets, conscients de l’important que és vigilar el que es menja, per aconseguir una bona salut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>