Iniciem Erasmus+

Recentment hem estat informats que ha estat acceptada la nostra sol·licitud per participar en el projecte Erasmus+ Progression from school to adulthood in SEN.

Erasmus + és el programa de la UE en els àmbits de l’educació, la formació, la joventut i l’esport per al període 2014-2020  i dona suport a l’aplicació de l’Agenda Política Europea destinada al creixement, l’ocupació, l’equitat i inclusió.

El projecte en que participarem s’enmarca en l’acció clau 2 del programa Erasmus+ que promou la cooperació per a la innovació i l’intercanvi de bones pràctiques. La proposta planteja una associació bilateral que reuneixi dues escoles d’educació especial per compartir pràctiques que ens ajudin a identificar i superar les dificultats amb que topen els joves amb NEE en la transició de l’escola a l’edat adulta. Analitzarem com es pot desenvolupar la resiliència emocional per gestionar el canvi, les noves experiències i les expectatives dels altres i explorarem diferents enfocaments en els contextos del Regne Unit i Espanya.

Així en els propers dos cursos treballarem conjuntament amb East SILC John Jamieson, una escola d’educació especial situada a l’est de la ciutat de Leeds, en una zona que mostra procedències socials i econòmiques molt contrastades. Durant el període tenim previst realitzar diferents visites, sobre les quals ja us anirem informant properament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>