Inici de les xerrades formatives per a famílies

El passat 16 de desembre es va iniciar la programació de les xerrades formatives on-line per a famílies amb el tema TEA i hàbits d’autonomia. La formació va anar a càrrec de d’Alex Escolà Serra, psicòleg infanto-juvenil especialitzat en atenció precoç i en Trastorns de l’Espectre Autista. 

L’Alex va iniciar la formació preguntant a les famílies participants quins hàbits els era més difícil assolir amb els seus fills/filles. Al llarg de la xerrada i acompanyat d’una presentació amb material formatiu per treballar els hàbits, va anar fent suggeriment i aportant idees per solucionar les dificultats manifestades per cadascuna de les famílies.

 

En la propera xerrada “Noves tecnologies i TEA”, també a càrrec d’Alex Escolà, aportarà eines telemàtiques que entre altres coses també poden ajudar a l’adquisició d’hàbits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>