Estació de sortida i d’arribada

Aquest any, els alumnes de TVA2, s’han plantejat PROJECTES PERSONALS que els suposen reptes individuals en el camí cap a la pròpia autonomia i autodeterminació. D’entre els projectes que s’estan treballant, n’hi ha dos amb característiques semblants: un d’ells passa per organitzar un viatge de cap de setmana, i l’altre té a València com a probable destinació. Per tot això -i per altres raons- els alumnes han considerat interessant fer una sortida a l’estació de trens de Tortosa, en tant que servei i establiment comunitari.

Ha estat un bon moment per fer un reconeixement visual de les instal·lacions, identificar els missatges de precaució, familiaritzar-se amb els serveis que s’hi ofereixen, i disposar d’informació actualitzada, respecte dels horaris, el preu dels bitllets, els serveis al viatger i els descomptes. En aquest sentit, els alumnes han ficat en marxa les seves habilitats comunicatives, preguntant aspectes concrets, i el personal de l’estació els ha informat puntualment, fent els aclariments necessaris, quan han calgut. 

La nota discordant han estat les dificultats en l’accés a les instal·lacions i a certs tipus de convois, que fan aconsellable que les persones amb dificultats motrius disposin d’un suport que els permeti gaudir plenament d’aquest transport públic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>