Científics aquàtics

Abans d’acabar el curs, volíem fer-vos una petita exposició de l’activitat científica que hem portat a terme aquests dos últims trimestres de curs.

Com ja sabeu, vam iniciar l’activitat científica amb experiments senzills de causa-efecte, acció-reacció,… de manera immediata: inflar un globus sense bufar, descobrir la tensió superficial de la llet en contacte amb el colorant alimentari…

Després ens vam proposar el repte d’allargar el temps de resposta i provar de fer el seguiment a un experiment de més llarga durada, així que va plantar 3 tipus de llegums. Quan regàvem aquestes llegums, ens vam adonar que aquest contacte amb l’aigua era motivador, i vam decidir realitzar experiments diferenciats a partir de les possibilitats i propietats de l’aigua.

En la següent presentació trobareu una petita exposició del que hem estat treballant:

A partir dels bons resultats que ens ha donat, no descartem mantenir l’activitat científica per al proper curs!

Gràcies per llegir-nos i fins la propera!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>