Aprenem i ens divertim des d’una altra perspectiva

Us preguntareu… I perquè des d’una altra perspectiva?

Doncs bé, tenint en compte que a l’Escola estem immersos en un projecte de digitalització, són diferents les eines digitals amb les que tenim l’oportunitat de treballar. En una publicació anterior, vau poder veure com treballàvem amb la pantalla interactiva. També ho fem sovint amb la tauleta o amb l’ordinador però, d’entre tots aquests dispositius, n’hi ha un que ens permet treballar d’una altra manera, i ens porta a veure les coses des d’una altra perspectiva, ja que la projecció és direccional cap al terra, i la interacció cap a aquesta necessita del nostre moviment.

Estem parlant del Ninus. En alguna altra ocasió ja us en hem parlat però, com que cada cop hi estem més familiaritzats i ens resulta més fàcil resoldre els reptes que se’ns presenten, volem ensenyar-vos el bé que ens ho passem combinant joc i aprenentatge.

Els dilluns i els divendres són els dies on tenim destinada una estona per a treballar-hi. La veritat és que quan ho veiem marcat a l’horari ens posem molt contents/es, perquè sabem que tenim la diversió assegurada: sortim de la nostra aula, anem al pis de dalt a “l’aula del Ninus”, i això ens encanta perquè  tenim l’oportunitat d’experimentar i de percebre diferents sensacions que ens ajuden a millorar en el nostre dia a dia, tant a nivell personal com social.

A continuació, veureu un tastet del que us hem explicat anteriorment. Esperem que us agradi.

Referència música del vídeo: "Cometas por el cielo" La Oreja de Van Gogh     
https://www.youtube.com/watch?v=j7FIquNQqkc

Ahh! se’ns oblidava, voleu saber una cosa…? També ens agrada molt el Ninus perquè, abans d’acabar la sessió de treball, ja sigui amb Noemí o amb Pili, ens deixen 10 minutets per visionar algun vídeo o alguna cançó que ens agrada. L’experiència de poder-ho veure projectat al terra i amb format gegant és immillorable: de sobte, la projecció i nosaltres som només un. Podem formar part d’un paisatge, de la cançó que més ens agrada, estar immersos en un fons marí, en l’univers, en un concert…on sigui! I a nivell sensorial, com haureu observat, no hi ha preu!

Gràcies una vegada més per llegir-nos.

Salut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>