Un Acte de Graduació ben diferent!!

Un any més, ha arribat el final de curs i, amb ell, l’Acte de Graduació d’aquelles i aquells alumnes de postobligatòria que acaben una etapa i en comencen una altra. En aquest dia tan especial, 7 joves han finalitzat una etapa: 6 d’ells han acabat el Programa de Formació i Inserció d’Hoteleria cuina i càtering i i un d’ells ha arribat al final del seu recorregut en la nostra escola.… Llegeix més»

Rentar-nos les mans ens porta per bon camí

Des de fa molts cursos, la nostra Escola participa en el concurs de dibuix que organitzen els Departaments de Salut i d’Educació, en motiu del Dia mundial de la Higiene de Mans, que es celebra aquest dimecres dia 5 de maig… Llegeix més»

Gust per la lectura

Hi havia una vegada, un cavaller, una princesa i un drac… Coneixeu aquests personatges? Sant Jordi ha arribat i amb ell l’estima per la lectura. Coneixeu els beneficis que ens aporta llegir? Descobreix-los.… Llegeix més»

Reduint les barreres digitals

En el marc del Projecte de Digitalització de l’escola, el nostre centre ha dedicat grans esforços en aquests dos últims anys per tal de millorar en infraestructures i dispositius per facilitar l’accés i l’ús de la digitalització a tot el nostre alumnat.… Llegeix més»

Gràcies, Agustí!

El passat 18 de febrer, vam acomiadar de la seva tasca professional, una de les persones amb més antiguitat de l’escola, el nostre estimat Agustí Garcia.… Llegeix més»

Completem la segona mobilitat “virtual” del projecte Erasmus+

Després de l’aturada nadalenca, hem reiniciat l’activitat del projecte Erasmus + “Progression from school to adulthood in SEN” fent una segona trobada virtual amb els nostres socis britànics. El dimecres 26 de febrer ens vam reunir de nou a través de videoconferència amb Meet de Google per tal de completar la segona mobilitat del projecte.… Llegeix més»

Inici de les xerrades formatives per a famílies

El passat 16 de desembre es va iniciar la programació de les xerrades formatives on-line per a famílies amb el tema TEA i hàbits d’autonomia. La formació va anar a càrrec de d’Alex Escolà Serra, psicòleg infanto-juvenil especialitzat en atenció precoç i en Trastorns de… Llegeix més»

Rebem (de manera telemàtica) als socis Erasmus+

Van ser els dies 25 i 26 de novembre de 2020 quan vam dur a terme la segona trobada virtual del projecte Erasmus+ “Progression from school to adulthood in SEN”. En aquest cas, l’organització anava a càrrec del nostre centre educatiu i pretenia ser una visita recíproca per introduir als nostres socis britànics en el context educatiu estatal i de l’escola a Catalunya.… Llegeix més»

Castanyada i Halloween… fem festa!!!!

Tot i que aquest curs no hem pogut celebrar la festa de la castanyada tots junts, des de la comissió de festes de l’escola hem estat preparant una celebració adaptada a la situació,  per poder-ho fer encara que sigui cada grup a la seva classe.… Llegeix més»