Material d’Educació Infantil

BATA

Classe: Han de portar una bata marcada amb el nom i una beta d’uns 15 cm per penjar-la.

Menjador: Han de portar una bata marcada amb el nom i una beta d’uns 15 cm per penjar-la. Aquesta bata es posarà conjuntament amb el llençol de dormir i el raspall de dents i el dentífric en una bossa de roba. Recordeu, tot ha d’anar marcat amb el nom.

MOCADORS

Han de portar una caixa de mocadors de paper, no paquets petits.

TOVALLOLES HUMIDES

Han de portar un paquet de tovalloles humides.

Els mocadors i les tovalloles humides s’utilitzaran de forma comunitària, quan acabem alguna d’aquestes coses us en tornarem a demanar. S’han de portar el primer dia de classe dins d’una bossa de plàstic amb el nom del nen/a.

JAQUETES I ABRICS

Les jaquetes i abrics que portin a l’escola han de portar una beta llarga per a poder-los penjar, si no cauen a terra i s’embruten. Han d’anar marcats amb el nom.

AMPOLLA D’AIGUA

Han de portar una ampolla petita o cantimplora d’aigua marcada amb el nom per a poder-ne fer ús a l’aula. Aquesta ampolla o cantimplora anirà i vindrà amb la motxilla cada dia de casa.

ESMORZARS

Han de portar l’esmorzar dins d’una carmanyola, tot plegat dins d’una bossa de roba marcada amb el seu nom. RECORDEU: NO ES PODEN PORTAR SUCS, ACTIMELS, IOGURTS, …

MOTXILLES

Les motxilles no poden ser de rodes.

La motxilla la porten cada matí i es queda tot el dia a l’escola, a la tarda torna a casa.

ROBA DE RECANVI

Cal que portin una muda sencera marcada amb el nom (xandall, roba interior, mitjons i calçat) dins d’una capsa de sabates també marcada amb el nom.

Aquesta es quedarà a l’escola, i l’anirem canviant en funció de l’estació.

ÉS MOLT IMPORTANT QUE TOTA LA ROBA ESTIGUI MARCADA AMB EL NOM.

ANIVERSARIS

Pel que fa a la celebració d’aniversaris, ens haureu d’avisar amb dos dies d’antelació per tal de poder-ho comunicar a la resta de pares perquè no portin esmorzar de casa.

Recomanem que porteu coca, pa amb tomàquet, … no es poden portar ni llaminadures, ni sucs.

PSICOMOTRICITAT

Han de portar xandall i calçat esportiu, el dia de la reunió de principi de curs us informarem dels dies de psicomotricitat.