Taller de geografia

El passat divendres dia 3 de novembre, vam realitzar un taller de geografia a la nostra classe.Va venir una noia per explicar-nos coses sobre la geografia de Catalunya.

Primer ens va fer una explicació en la pissarra digital on ens va posar unes imatges i nosaltres havíem de respondre a les preguntes que ens anava fent per saber quines coses coneixíem sobre la geografia de Catalunya.

Després va triar a 4 nens de la classe perquè fossin els capitans de 4 grups. Aquests capitans anaven triant els companys que volien pels seus equips. Quan ja vam tenir els grups organitzats,  ens vam agrupar cada grup en unes taules distribuint-nos per diferents espais de la classe. Cada nen de cada grup tenia un número, de l’1 al 8, i la monitora ens va donar un dossier amb preguntes per a cada nen del grup. Nosaltres havíem de respondre les preguntes amb l’ajuda d’unes pistes que ens donava la monitora (maquetes, objectes,…).

Quan cada grup va acabar de resoldre les preguntes llavors vam fer la posada en comú. Cada nen de cada grup per ordre havia de llegir la seva pregunta i la resposta que havia trobat, i tots els nens de la classe havíem d’escriure el resum d’aquesta resposta en el nostre full.

A mi em va semblar molt interessant, em vaig divertir treballant en grup i vaig aprendre moltes coses que no sabia.

Aintzane Tápiz Botargues

 

Fotos del taller de geografia

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>