Primer HACKATÓ a l’escola! “Creem solucions perquè els joves s’acostin al món del vi i el cava.”

Participa en aquest taller dinàmic, creatiu i divertit per generar idees innovadores per promocionar el vi i el cava entre el públic jove. 

El Clúster vitivinícola català INNOVI, ha detectat que el segment de clients joves (entre 18 i 25 anys) tenen preferència per altres licors i gairebé no consumeixen vi i cava. Per mantenir el sector, s’ha arribar a aquest nínxol del mercat mantenint el valor del producte i potenciant el consum saludable i responsable d’aquest.

La hackató es tracta d’un taller dirigit per experts en innovació oberta, on a través de diferents dinàmiques col·laboratives entre els participants, s’identifiquen diverses solucions als reptes plantejats. L’objectiu d’aquesta hackató és  desenvolupar eines i idees per apropar el vi als joves.

Participa i guanya interessants premis! Inscriu-te aquí

DATA:      Dimarts, 22 d’octubre  2019

HORARI:  8:30 a 13:30 h.

LLOC:      Escola d’Agricultura Mercè Rossell i Domènech (Escola Espiells)  Barri Espiells, s/n Sant Sadurní d’Anoia

Cartell bases de participació

Organitza aquesta hackató el servei de Promoció Econòmica de l’Ajunament de Vilafranca del Penedès  en col·laboració amb l’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech  i INNOVI.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>