Jornada Tècnica: Idees innovadores pel canvi climàtic i viticultura al Penedès. Models energètics per aturar el canvi climàtic. (26/3/2020)

 

En aquesta jornada aportarem llum als efectes del canvi climàtic sobre la vitivinicultura i a les alternatives productives que en redueixin l’impacte.

Al concurs d’idees innovadores es faran propostes dels alumnes de secundària, batxillerat i Cicles Formatius que s’orientin als models  energètics per aturar el canvi climàtic, amb especial enfocament a la gestió de subproductes de l’activitat vitivinícola.

Amés a més, comptarem amb en Tomàs Molina que ens farà una serrada molt interessant i es lliuraran els premis del V Concurs d’Idees    Innovadores    pel    Canvi    climàtic  i viticultura al Penedès, organitzat per l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

(aquesta jornada és gratuïta)

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>