Curs semipresencial: La servucció i els processos de l’enoturisme. 31 maig- 28 juny

Curs destinat a cellers, cases rurals o activitats turístiques que vulguin millorar o crear nous productes  enoturístics des del punt del vista de producció de serveis professionals amb impacte sobre costos i  minimització de punts febles, ja siguin visites, esdeveniments o elements programats.

Al ser un curs de modalitat SEMIPRESENCIAL, tens dret de certificat d’aquest curs si fas un mínim d’assistència de 90% de les hores presencials i lliurament correcte dels treballs/activitats corresponents a les hores no presencials.

  •                                    

31 maig – 28 juny 2021 

20 hores 

32 €

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>