Curs presencial d’Optimització del procés d’embotellat i tapat per a cellers.(19 /5 – 2 /6 2021)

 

Aquest curs tractarà els aspectes claus de l’envasat i tapat del vi tranquil, de les opcions de la tanca  polimèrica cilíndrica, suro, microgranulat i rosca, així com la importància de l’ampolla de vidre.

Està destinat a les persones professionals del sector del vitivinícola interessades en aprofundir en la seva  formació al voltant del procés de tapat i embotellat del vi tranquil, que esdevé crítica i mereix d’una atenció  acurada ja que pot comprometre la feina feta a la vinya i al celler, i exigeix d’una formació molt específica.

 

  •                                        

19 maig – 2 juny 2021

 12 hores 

32 €

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>