Curs d’iniciació de tast d’olis (21 d’abril al 12 de maig)

L’objectiu d’aquest curs és donar als assistents les bases de coneixement que calen per tastar olis,  segons la norma oficial, i també practicar la identificació dels principals atributs de l’oli verge.

S’impartirà amb la participació de professorat expert mitjançant l’exposició dels continguts teòrics  necessaris i pràctiques de tast.

Curs adreçat a personal que treballa activament i directament en l’àmbit relacionat amb l’oli d’oliva  (producció, comercialització i/o anàlisi), i també a personal tècnic o de gestió associat a aquestes línies.

Data:   21 abril – 12 maig
Hores:  24 h
Preu:    32 €

 

Programa

Inscripcions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>