QUART CONTROL DE MADURACIÓ DEL RAÏM

QUART CONTROL DE MADURACIÓ DEL RAÏM

per Benjamí Mercader -
Nombre de respostes: 0

Els alumnes Oriol Colomer, Pau Massana Josep Mitjans i Josep Pallerols han realitzat el quart control amb els següents resultats:

Varietat

ºBrix

GAP

ATS

pH

Chardonnay (vell)

17,0

9,6

5,9

3,0

Chenin

18,5

10,5

6,8

2,9

Incroccio Manzoni

20,5

11,7

6,4

3,0

Macabeu

14,5

7,7

6,1

2,9

Merlot (nou)

15,5

8,4

6,9

2,9

Merlot (vell)

17,5

9,7

6,6

3,0

Syrah

15,7

8,5

6,5

2,9

Ull de llebre

19,5

11,0

4,3

3,2

Xarel·lo

10,5

5,1

11,7

2,8

La maduració fenòlica, (mètode ITV) és: Ull de llebre: A520= 0,60 IP: 21; Syrah: A520= 0,44 IP: 11; Merlot jove: A520= 0,55 IP: 22 i Merlot vell: A520= 0,48 IP: 20.