L’ESCOLA COL•LABORA AMB LA BIBLIOTECA DE SANT SADURNÍ D’ANOIA

L’ESCOLA COL•LABORA AMB LA BIBLIOTECA DE SANT SADURNÍ D’ANOIA

per Secretaria Escola -
Nombre de respostes: 0

MÉS QUE MAI, EL VI ÉS CULTURA

La Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya ha tingut la brillant iniciativa de sumar-se al projecte Biblioteques amb D.O. I parlant de D.O.’s, l’escola no en podia quedar al marge. Per aquest motiu hem acceptat gustosament l’oportunitat que ens brinda la biblioteca per donar a conèixer l’escola, i més ara, en el marc de la celebració del nostre 25è aniversari. Farem balanç d’aquests anys i explicarem cap a on va l’escola, quin és el seu lloc en el sector i la societat.

Si ens voleu acompanyar quedeu convidats a venir al biblioteca aquest proper dilluns 9 de desembre a les 8h del vespre. Serà l’ocasió de conèixer de primera mà el nou fons especial sobre viticultura i enologia de la biblioteca, un fons documental format per més de 200 llibres i revistes que tracten de la vinya ,el celler, el vi i el cava. Un fons que segur que serà molt útil pel alumnes de l’escola, no ja pel treball diari en les diferents matèries, sinó també per a l’elaboració de treballs de síntesis i projectes. Com ens explica la directora de la biblioteca Glòria Bricollé, aquest fons s’ha creat especialment per al projecte “Biblioteques amb DO” i seguirà creixent cada any per tenir un petit centre de documentació sobre el vi i el cava disponible per al públic.

Interior de la biblioteca municipal

I com no podia ser d’altre manera, al final l’oportunitat de tastar el producte que ens uneix a tots a Sant Sadurní, el cava. I en aquesta ocasió de la mà d’en Ramon Giró de les Caves Jaume Giró Giró, farà el tast comentat del producte estrella del projecte “Biblioteques amb DO” a Sant Sadurní, el cava Elaboració Artesana Reserva Brut Nature 2011.