UN NOU CONTROL DE MADURACIÓ DEL RAÏM

UN NOU CONTROL DE MADURACIÓ DEL RAÏM

par Benjamí Mercader,
Nombre de réponses : 0

Els alumnes Mireia Altimira, Sergi Garcia, Manuela Iglesias, Marc Traserra i Sílvia Valls han realitzat el tercer control amb els següents resultats:

Varietat

ºBrix

GAP

ATS

pH

Chardonnay (nou)

18,5

10,4

6,4

3,0

Chardonnay (vell)

15,0

8,0

8,0

2,9

Chenin

16,5

9,1

9,8

2,9

Incroccio Manzoni

17,5

9,8

10,3

2,8

Macabeu

12,5

6,5

10,0

2,8

Merlot (nou)

14,5

7,8

8,9

2,9

Merlot (vell)

14,0

7,5

-

2,7

Syrah

14,5

7,8

9,6

2,8

Ull de llebre

17,3

9,6

6,0

3,1

Xarel·lo

8,6

-

13,5

2,6

A més de l’Ull de llebre, també estan acabant el verol el Syrah i el Merlot jove. La seva maduració fenòlica, (mètode ITV) és: Ull de llebre: A520= 0,46 IP: 26; Syrah: A520= 0,33 IP: 19 i Merlot jove: A520= 0,37 IP: 21.