SISÈ CONTROL DE MADURACIÓ VEREMA 2019 (3/09/2019)

SISÈ CONTROL DE MADURACIÓ VEREMA 2019 (3/09/2019)

de Benjamí Mercader -
Número de respuestas: 0

El control de maduració realitzat aquest passat dimarts pels alumnes Eva Pi i Laura Rossell ha donat com a resultats:

Pes 100 baies

ºGP

ATS

pH

(gr)

(% v/v etanol)

(g H2SO4/L)

Cabernet franc (nou)

141,8

13,1

3,5

3,4

Cabernet franc (vell)

104,5

12,0

4,2

3,3

Cabernet sauvignon

 95,7

12,7

4,9

3,2

Macabeu (nou)

120,2

 9,6

3,5

3,2

Macabeu (vell)

120,2

 9,0

4,1

3,2

Malvasia

146,5

12,9

6,2

3,0

Syrah

139,5

12,7

4,0

3,4

Ull de llebre blanc

132,9

12,2

3,2

3,4

Xarel·lo (nou)

206,9

10,3

4,4

3,1

 

Sorpresos per la maduració de la Malvasia.

El proper dimarts un nou grup d’alumnes continuaran amb la feina del control de maduració.

A la imatge Malvasia.

Malvasia