El passat dimarts 13/08/2019 es va fer el 3r. control de maduració de
la vinya de
l'escola, per part dels alumnes David Alcántara, Àlex Arbós, Joan Marc Campos, Dani Gràcia, Marioara Toma, Carla Ugarte, Joan Vall i Eduard Vives.
Els resultats obtinguts
s'exposen a continuació:
Varietat | Pes 100 baies (g) | ºGP (% V/V etanol) | ATS (g H2SO4/L) | pH |
Chardonnay (nou) | 91,95 | 9,66 | 5,88 | 3,15 |
Chardonnay (extern) | 107,48 | 8,41 | 6,57 | 3,07 |
Chenin | 71,81 | 6,47 | 10,39 | 2,86 |
Incrocio Manzoni | 86,70 | 6,09 | 16,95 | 2,71 |
Macabeu (nou) | 70,00 | 3,70 | 14,99 | 2,13 |
Macabeu (vell) | 102,04 | 5,52 | 14,95 | 2,72 |
Merlot (jove) | 86,96 | 7,76 | 6,57 | 3,11 |
Merlot (vell) | 87,09 | 7,30 | 9,16 | 2,83 |
Muscat gra petit | 111,53 | 8,34 | 4,90 | 3,15 |
Syrah | 91,75 | 7,67 | 10,00 | 2,74 |
Ull de llebre blanc | 104,71 | 8,80 | 6,57 | 3,10 |
Ull de llebre negre | 153,00 | 9,00 | 5,73 | 3,08 |