Segon control de maduració (06/08/2019)

Segon control de maduració (06/08/2019)

de Jordi Nolla -
Número de respuestas: 0

El passat dimarts  06/08/2019 es va fer el segon control de maduració de la vinya de l'escol, per part dels alumnes Jaime Aguado, Bruno Donoso, Pol Giró, Moisés González, Mònica Rius i Roger Gusi. Els resultats obtinguts s'exposen a continuació:

Varietat Pes 100 baies (g) ºGP (% etanol) ATS (g H2SO4/L) pH
Chardonnay         109,52                     9,06                     8,72               2,97  
Chenin            88,60                     5,83                  15,44               2,63  
Incrocio            91,50                         -                    17,40               2,58  
Macabeu (nou)            73,37                         -                    17,59               2,60  
Macabeu (vell)            96,50                         -                    17,74               2,40  
Merlot (jove)            95,35                     6,50                  18,87               2,49  
Merlot (vell)            95,34                  11,00                  13,23               2,71  
Moscatell gra petit         114,64                  12,70                     9,65               2,93  
Syrah         104,33                     6,79                  13,97               2,75  
Ull de llebre negre         141,00                  13,00                  15,93               2,96