El passat dimarts 06/08/2019 es va fer el segon control de maduració de la vinya de
l'escol, per part dels alumnes Jaime Aguado, Bruno Donoso, Pol Giró, Moisés González, Mònica Rius i Roger Gusi. Els resultats obtinguts s'exposen a continuació:
Varietat | Pes 100 baies (g) | ºGP (% etanol) | ATS (g H2SO4/L) | pH |
Chardonnay | 109,52 | 9,06 | 8,72 | 2,97 |
Chenin | 88,60 | 5,83 | 15,44 | 2,63 |
Incrocio | 91,50 | - | 17,40 | 2,58 |
Macabeu (nou) | 73,37 | - | 17,59 | 2,60 |
Macabeu (vell) | 96,50 | - | 17,74 | 2,40 |
Merlot (jove) | 95,35 | 6,50 | 18,87 | 2,49 |
Merlot (vell) | 95,34 | 11,00 | 13,23 | 2,71 |
Moscatell gra petit | 114,64 | 12,70 | 9,65 | 2,93 |
Syrah | 104,33 | 6,79 | 13,97 | 2,75 |
Ull de llebre negre | 141,00 | 13,00 | 15,93 | 2,96 |