CINQUÈ CONTROL DE MADURACIÓ

CINQUÈ CONTROL DE MADURACIÓ

von Benjamí Mercader -
Anzahl Antworten: 0

El control de maduració realitzat pels alumnes Ivan Carrasco, Joan Cols, Georgina Gòmez, Ton Ledesma, Albert Roig i Roger Suriol ha donat com a resultats:

Pes 100 baies

ºGP

ATS

pH

Cabernet franc (jove)

91,2

12,5

4,7

3,5

Cabernet franc (vell)

54,0

12,3

5,3

3,3

Cabernet sauvignon (jove)

90,2

13,1

5,9

3,2

Cabernet sauvignon (vell)

57,3

13,0

3,9

3,5

Chenin

75,0

13,0

4,3

3,3

Incrocio

99,1

12,3

5,9

3,0

Macabeu

119,4

 9,3

4,1

3,3

Merlot (jove)

57,0

11,6

3,8

3,6

Merlot (vell)

57,9

13,8

3,1

3,5

Muscat

218,9

 8,4

5,4

3,1

Syrah

82,5

13,0

4,4

3,4

Tempranillo blanc

165,9

11,0

3,7

3,2

Ull de llebre

92,0

13,5

4,8

3,6

Xarel·lo (jove)

115,6

 8,1

5,9

3,7

Xarel·lo (vell)

71,6

 8,6

7,9

3,2

 

L’evolució de la maduració fenòlica, (mètode ITV) és de:

Merlot (jove) A520= 0,80; IP= 32.

Merlot (vell) A520= 0,87; IP= 43.

Syrah A520= 1,2; IP= 45.

Ull de llebre A520= 1,1; IP= 14

Ja s’ha collit el Chardonnay. Si no hi ha novetat aquest divendres ja collirem el 1er negre i segurament també el Macabeu.

El proper dimarts un nou grup d’alumnes continuaran amb la feina del control de maduració.