CONTINUEN ELS CONTROLS DE MADURACIÓ DEL RAÏM

CONTINUEN ELS CONTROLS DE MADURACIÓ DEL RAÏM

per Benjamí Mercader -
Nombre de respostes: 0

Els alumnes Isaac Domènech, Ricard Duran, Arnau Galofré, Íñigo Haughey i Toni Serrano han fet el segon control amb els següents resultats:

Varietat

ºBrix

GAP

ATS

pH

Chardonnay (nou)

13,5

7,1

11,7

2,8

Chardonnay (vell)

10,1

5,0

14,0

2,6

Chenin

10,1

5,0

17,1

2,6

Incroccio Manzoni

8,9

-

16,2

2,5

Macabeu

6,0

-

16,7

2,5

Merlot (nou)

9,3

-

14,2

2,6

Merlot (vell)

12,6

6,6

12,7

2,7

Syrah

12,5

6,5

13,7

2,7

Ull de llebre

15,3

8,3

7,6

2,9

L’única varietat negre que aparentment està acabant el verol és l’Ull de llebre, la seva maduració fenòlica, (mètode ITV) és de: A520= 0,46 IP: 26.