SISÈ CONTROL DE MADURACIÓ

SISÈ CONTROL DE MADURACIÓ

par Benjamí Mercader,
Nombre de réponses : 0

El control de maduració realitzat ahir pels alumnes Ana Belén Chamorro, Xavier Estudillo, Antonio Hermosilla i Sergi Sánchez ha donat com a resultats:

Pes baia

GP

pH

ATS

Cabernet franc (jove)

1,45

14,4

3,4

3,4

Cabernet franc (vell)

1,18

14,4

3,4

3,6

Cabernet sauvignon (jove)

0,99

15,3

3,4

3,7

Cabernet sauvignon (vell)

0,99

15,0

3,4

3,9

Ull de llebre blanc

1,45

12,4

3,4

2,7

Xarel·lo (jove)

2,63

11,3

3,2

4,0

Xarel·lo (vell)

2,51

10,8

3,2

3,9

 

L’evolució de la maduració fenòlica, (mètode ITV) és de:

Cabernet franc (jove) A520= 0,27; IP= 11

Cabernet franc (vell) A520= 0,34; IP= 12

Cabernet suvignon (jove) A520= 0,2; IP= 10

Cabernet suvignon (vell) A520= 0,2; IP= 10

Enfilant el final de la verema, el proper dimarts un nou grup d’alumnes continuaran amb la feina del control de maduració.