El control de maduració realitzat ahir pels alumnes Ana Belén Chamorro,
Xavier Estudillo, Antonio Hermosilla i Sergi Sánchez ha donat com a resultats:
Pes baia |
GP |
pH |
ATS |
|
Cabernet franc (jove) |
1,45 |
14,4 |
3,4 |
3,4 |
Cabernet franc (vell) |
1,18 |
14,4 |
3,4 |
3,6 |
Cabernet sauvignon (jove) |
0,99 |
15,3 |
3,4 |
3,7 |
Cabernet sauvignon (vell) |
0,99 |
15,0 |
3,4 |
3,9 |
Ull de llebre blanc |
1,45 |
12,4 |
3,4 |
2,7 |
Xarel·lo (jove) |
2,63 |
11,3 |
3,2 |
4,0 |
Xarel·lo (vell) |
2,51 |
10,8 |
3,2 |
3,9 |
L’evolució de la maduració fenòlica, (mètode ITV) és de:
Cabernet franc (jove) A520= 0,27; IP= 11
Cabernet franc (vell) A520= 0,34; IP= 12
Cabernet suvignon (jove) A520= 0,2; IP= 10
Cabernet suvignon (vell) A520= 0,2; IP= 10
Enfilant el final de la verema, el proper dimarts un nou grup d’alumnes continuaran amb la feina del control de maduració.