CINQUÈ CONTROL DE MADURACIÓ

CINQUÈ CONTROL DE MADURACIÓ

per Benjamí Mercader -
Nombre de respostes: 0

El control de maduració realitzat pels alumnes Ricard Gonzalez, Inma Heredia, Juan Manuel Longo, Èric Mèndez, Arantxa Moreno, Marc Nieto i Jordi Simó ha donat com a resultats:

Pes baia

GP

pH

ATS

Cabernet franc (jove)

1,25

13,8

3,3

4,2

Cabernet franc (vell)

1,17

11,6

3,3

3,7

Cabernet sauvignon (jove)

0,92

13,3

3,3

4,0

Cabernet sauvignon (vell)

1,04

 9,7

3,1

3,1

Merlot (jove)

1,02

13,6

3,5

3,2

Merlot (vell)

1,38

13,6

3,4

3,0

Muscat

4,46

10,9

3,4

2,8

Syrah

1,52

11,9

3,2

4,0

Ull de llebre

2,31

13,3

3,6

2,7

Ull de llebre blanc

1,29

11,8

3,3

3,0

Xarel·lo (jove)

2,32

10,5

3,1

4,3

Xarel·lo (vell)

2,06

13,0

3,3

-,-

 

L’evolució de la maduració fenòlica, (mètode ITV) és de:

Cabernet franc (jove) A520= 0,23; IP= 11

Cabernet franc (vell) A520= 0,20; IP= 8

Cabernet suvignon (jove) A520= 0,5; IP= 18

Cabernet suvignon (vell) A520= 0,2; IP= 6

Merlot (jove) A520= 0,20, IP= 11.

Merlot (vell) A520= 0,70, IP= 27.

Syrah A520= 0,24, IP= 6.

Ull de llebre A520= 0,43, IP= 20

El proper dimarts un nou grup d’alumnes continuaran amb la feina del control de maduració.