Els alumnes Nil Font i Ricard Gené han realitzat el vuitè control amb els següents resultats:
Varietat |
ºBrix |
GAP |
ATS |
pH |
Cabernet franc (jove) |
22,2 |
12,8 |
3,5 |
3,5 |
Cabernet franc (vell) |
21,6 |
12,4 |
3,9 |
3,3 |
Cabernet sauvignon (jove) |
23,1 |
13, |
4,0 |
3,3 |
Cabernet sauvignon (vell) |
21,2 |
12,1 |
4,5 |
3,2 |
Merlot (jove) |
21,3 |
12,9 |
3,0 |
3,3 |
Xarel·lo |
16,5 |
9,0 |
5,2 |
3,1 |
La maduració fenòlica, (mètode ITV) és: Cabernet franc jove: A520= 0,75;
IP= 24; Cabernet franc vell: A520= 0,85; IP= 25; Cabernet sauvignon jove: A520=
0,63; IP= 18; Cabernet sauvignon vell: A520= 0,53; IP= 14; Merlot jove: A520=
0,69; IP= 12.
Les varietats Merlot vell, Muscat i Syrah no s’han mostrejat perquè demà es colliran a màquina.