VUITÈ CONTROL DE MADURACIÓ

VUITÈ CONTROL DE MADURACIÓ

de Benjamí Mercader -
Número de respuestas: 0

Els alumnes Nil Font i Ricard Gené han realitzat el vuitè control amb els següents resultats:

Varietat

ºBrix

GAP

ATS

pH

Cabernet franc (jove)

22,2

12,8

3,5

3,5

Cabernet franc (vell)

21,6

12,4

3,9

3,3

Cabernet sauvignon (jove)

23,1

13,

4,0

3,3

Cabernet sauvignon (vell)

21,2

12,1

4,5

3,2

Merlot (jove)

21,3

12,9

3,0

3,3

Xarel·lo

16,5

9,0

5,2

3,1

La maduració fenòlica, (mètode ITV) és: Cabernet franc jove: A520= 0,75;
IP= 24; Cabernet franc vell: A520= 0,85; IP= 25; Cabernet sauvignon jove: A520=
0,63; IP= 18; Cabernet sauvignon vell: A520= 0,53; IP= 14; Merlot jove: A520=
0,69; IP= 12.

Les varietats Merlot vell, Muscat i Syrah no s’han mostrejat perquè demà es colliran a màquina.