SETÈ CONTROL DE MADURACIÓ

SETÈ CONTROL DE MADURACIÓ

par Benjamí Mercader,
Nombre de réponses : 0

Els alumnes Victor Garcia, Javier Juan i Albert Paz han realitzat el setè control amb els següents resultats:

Varietat

ºBrix

GAP

ATS

pH

Cabernet franc (jove)

21,3

12,3

3,8

3,2

Cabernet franc (vell)

19,5

11,3

4,4

3,0

Cabernet sauvignon (jove)

21,2

12,2

4,8

3,1

Cabernet sauvignon (vell)

20,4

11,7

4,5

3,2

Merlot (jove)

20,0

11,5

3,7

3,3

Merlot (vell)

21,4

12,3

3,6

3,3

Muscat

16,3

9,0

3,8

3,2

Syrah

19,7

11,2

4,4

3,2

Xarel·lo

15,5

8,3

5,6

3,1

La maduració fenòlica, (mètode ITV) és: Cabernet franc jove: A520= 0,57; IP= 16; Cabernet franc vell: A520= 0,39; IP= 15; Cabernet sauvignon jove: A520= 0,59; IP= 16; Cabernet sauvignon vell: A520= 0,79; IP= 20; Merlot jove: A520= 0,94; IP= 23; Merlot vell: A520= 0,49; IP= 13; i Syrah: A520= 0,91; IP= 19.