DARRER CONTROL DE MADURACIÓ VEREMA 2014

DARRER CONTROL DE MADURACIÓ VEREMA 2014

per Benjamí Mercader -
Nombre de respostes: 0

L’alumna Paula Blanch ha realitzar el vuitè control de maduració a l’escola. Amb tota probabilitat el darrer control de la verema 2014

Els resultats són els següents:

Varietat

Pes baia

ºBrix

GAP

ATS

pH

Cabernet franc (nou)

1,33

23,2

13,6

2,9

3,5

Cabernet sauvignon (nou)

1,09

24,2

14,2

3,8

3,4

Cabernet sauvignon (vell)

1,13

22,7

13,2

3,5

3,3

 

Respecte a la maduració fenòlica (mètode ITV) de les varietats negres els resultats són:

Cabernet franc (nou) A520= 0,49; IP= 23.

Cabernet sauvignon (nou) A520= 0,61; IP= 20.

Cabernet sauvignon (vell) A520= 0,75; IP= 24.

La Paula ha fet una bona feina. Avui els seus companys han collit el Cabernet franc vell a mà.: Dema es collirà la resta de Cabernets a màquina i ja tindrem tota la collita feta, la feina restarà encarà en el celler per a molts dies.