SETÈ CONTROL DE MADURACIÓ VEREMA 2014

SETÈ CONTROL DE MADURACIÓ VEREMA 2014

per Benjamí Mercader -
Nombre de respostes: 0

Els alumnes Rebeca Ollé i Ruben Solà han realitzar el setè control de maduració de la verema 2014 a l’escola.

Els resultats són els següents:

Varietat

Pes baia

ºBrix

GAP

ATS

pH

Cabernet franc (nou)

1,39

23,8

14,0

5,0

3,3

Cabernet franc (vell)

1,40

23,3

14,0

4,1

3,3

Cabernet sauvignon (nou)

1,25

22,3

13,0

3,7

3,4

Cabernet sauvignon (vell)

1,46

21,3

12,4

4,7

3,2

Merlot (vell)

1,52

22,3

13,0

3,7

3,4

Muscat

4,15

17,5

9,8

3,1

3,3

Syrah

1,83

21,5

12,6

3,9

3,3

Respecte a la maduració fenòlica (mètode ITV) de les varietats negres els resultats són:

Cabernet franc (nou) A520= 0,66; IP= 34.

Cabernet franc (vell) A520= 0,61; IP= 29.

Cabernet sauvignon (nou) A520= 0,81; IP= 26.

Cabernet sauvignon (vell) A520= 0,91; IP= 32.

Syrah A520= 0,69; IP= 21.

Merlot (vell) A520= 0,89; IP= 30.

Cal agrair la feina feta, ja que hi havia molta feina per només 2 alumnes, sort que a aquestes alçades de la verema comencem a recollir resultats acadèmics i els alumnes han encarat la tasca amb molta professionalitat.

Dema collirem el Merlot i el Syrah, ja sols quedaran els Cabernets.