Els alumnes Rebeca Ollé i Ruben Solà han realitzar el setè control de maduració de la verema 2014 a l’escola.
Els resultats són els següents:
Varietat |
Pes baia |
ºBrix |
GAP |
ATS |
pH |
Cabernet franc (nou) |
1,39 |
23,8 |
14,0 |
5,0 |
3,3 |
Cabernet franc (vell) |
1,40 |
23,3 |
14,0 |
4,1 |
3,3 |
Cabernet sauvignon (nou) |
1,25 |
22,3 |
13,0 |
3,7 |
3,4 |
Cabernet sauvignon (vell) |
1,46 |
21,3 |
12,4 |
4,7 |
3,2 |
Merlot (vell) |
1,52 |
22,3 |
13,0 |
3,7 |
3,4 |
Muscat |
4,15 |
17,5 |
9,8 |
3,1 |
3,3 |
Syrah |
1,83 |
21,5 |
12,6 |
3,9 |
3,3 |
Respecte a la maduració fenòlica (mètode ITV) de les varietats negres els resultats són:
Cabernet franc (nou) A520= 0,66; IP= 34.
Cabernet franc (vell) A520= 0,61; IP= 29.
Cabernet sauvignon (nou) A520= 0,81; IP= 26.
Cabernet sauvignon (vell) A520= 0,91; IP= 32.
Syrah A520= 0,69; IP= 21.
Merlot (vell) A520= 0,89; IP= 30.
Cal agrair la feina feta, ja que hi havia molta feina per només 2 alumnes, sort que a aquestes alçades de la verema comencem a recollir resultats acadèmics i els alumnes han encarat la tasca amb molta professionalitat.
Dema collirem el Merlot i el Syrah, ja sols quedaran els Cabernets.