SISÈ CONTROL DE MADURACIÓ VEREMA 2014

SISÈ CONTROL DE MADURACIÓ VEREMA 2014

per Benjamí Mercader -
Nombre de respostes: 0

Els alumnes Marc Cañas, Lluís Lluch, Aleix Valero i Jordi Valls han realitzar ahir el sisè control de maduració de la verema 2014 a l’escola.

Els resultats són els següents:

Varietat

Pes baia

ºBrix

GAP

ATS

pH

Cabernet franc (nou)

1,16

22,8

13,2

5,0

3,3

Cabernet franc (vell)

1,22

22,0

12,6

4,1

3,3

Cabernet sauvignon (nou)

1,19

23,1

13,3

3,7

3,4

Cabernet sauvignon (vell)

1,09

22,1

12,6

4,7

3,2

Merlot (nou)

1,36

20,7

11,7

4,9

3,2

Merlot (vell)

1,63

22,6

13,2

3,7

3,4

Muscat

3,43

18,0

10,0

3,1

3,3

Syrah

1,76

22,2

12,7

3,9

3,3

Xarel·lo

1,81

20,6

11,7

3,9

3,2

 

Respecte a la maduració fenòlica (mètode ITV) de les varietats negres els resultats són:

Cabernet franc (nou) A520= 0,69; IP= 13.

Cabernet franc (vell) A520= 0,95; IP= 31.

Cabernet sauvignon (nou) A520= 0,72; IP= 15.

Cabernet sauvignon (vell) A520= 0,88; IP= 18.

Syrah A520= 0,80; IP= 15.

Merlot (nou) A520= 0,75; IP= 16.

Merlot (vell) A520= 0,65; IP= 15.

Continuem la verema, podríem dir que ja estem a la meitat o quasi bé. Esperem que el temps ens sigui propici.