CINQUÈ CONTROL DE MADURACIÓ

CINQUÈ CONTROL DE MADURACIÓ

per Benjamí Mercader -
Nombre de respostes: 0

Els alumnes Judith Camarasa, José Mª Espuche, Oscar Gascón i Ivana Hernández han realitzat el cinquè control amb els següents resultats:

Varietat

ºBrix

GAP

ATS

pH

Cabernet franc (jove)

18,5

10,4

5,4

3,5

Cabernet franc (vell)

18,3

10,2

5,2

3,1

Cabernet sauvignon (jove)

20,8

11,9

5,8

3,1

Cabernet sauvignon (vell)

18,3

10,3

5,7

3,1

Chardonnay (vell)

19,3

10,9

4,0

3,2

Chenin

20,3

11,6

4,9

3,2

Incroccio Manzoni

20,4

11,7

5,8

3,1

Macabeu

15,4

8,3

4,4

3,1

Merlot (jove)

17,8

9,9

5,1

3,1

Merlot (vell)

19,3

10,9

4,5

3,2

Muscat

13,8

7,3

4,4

3,2

Syrah

17,3

9,6

5,1

3,1

Xarel·lo

12,8

6,7

8,3

2,9

La maduració fenòlica, (mètode ITV) és: Cabernet franc jove: A520= 0,88 IP: 29; Cabernet sauvignon jove: A520= 0,85 IP: 20; Cabernet sauvignon vell: A520= 0,53 IP: 19; Merlot jove: A520= 0,98 IP: 26 i Merlot vell: A520= 0,57 IP: 18; Syrah: A520= 0,52 IP: 12.