Instal·lacions

Equipament docent Aules

  • Aules pel treball en grup
  • Laboratori docent i laboratori d’anàlisi enològica
  • Sala de tast amb cabines
  • Aula d’informàtica
  • Biblioteca
  • Sala d’actes (capacitat 100 persones)

Explotació agrària

  • Superfície agrària de 11 hectàrees
  • 5 hectàrees en explotació amb 15 varietats de vinya
  • 1 Hectàrea d’oliveres amb col·lecció de varietats
  • Col·lecció de clons de vinya per a la millora varietal (INCAVI)
  • Maquinària agricola de vinya
  • Magatzems de maquinària
  • Tractors

Explotació vinícola 

  • Recepció  de verema
  •  Premsa pneumatica
  • Tines refrigerades per vinificació independent
  • Tines autobuidants per vinificació en negres
  • Control digital de la temperatura de fermentació
  • Equipaments per estabilització dels vins
  • Bótes de roure i castanyer
  • Caves d’envelliment refrigerades
  • Línia d’embotellament semiautomàtica
  • Línia d’expedició del cava

Altres elaboracions

  • Molí d’oli
  • Micro planta d’elaboració de cervesa