PORTES OBERTES VIRTUALS

FAMÍLIES, BENVINGUDES A L’ESCOLA MARTA MATA. ENS VOLEU ACOMPANYAR EN LES NOSTRES PORTES OBERTES VIRTUALS? VOLEU FER UN TOUR VIRTUAL AMB NOSALTRES? DONCS VINGA SOM’HI!

NO US PERDEU LES NOSTRES PORTES OBERTES VIRTUALS, US VOLEM MOSTRAR EL  NOSTRE DIA A DIA AMB IL·LUSIÓ  I TENIM MOLTES GANES DE COMPARTIR LA NOSTRA IDENTITAT, LA NOSTRA MANERA DE FER. SABEM QUE POTSER ES FA DIFÍCIL IMAGINAR TOT EL PROJECTE EDUCATIU  A TRAVÉS D’AQUESTA PORTA VIRTUAL QUE US OBRIM, PER AIXÒ, ESTAREM ENCANTADES DE RESOLDRE QUALSEVOL DUBTE QUE US PUGUI SORGIR, ENS PODEU ESCRIURE AL NOSTRE EMAIL I DE BEN SEGUR QUE US DONAREM RESPOSTES.

HEM FET AQUEST RECULL AMB TOT L’AMOR DEL MÓN, AMB LA MATEIXA INTENSITAT QUE SEGUIM FENT ESCOLA.  VOLEM QUE US ARRIBI LA MÁXIMA INFORMACIÓ POSSIBLE, TOTA LA COMUNITAT “MARTAMATERA” HA POSAT EL SEU GRANET DE SORRA, AIXÍ QUE ESPEREM QUE GAUDIU DE LA NOSTRA ESCOLA, IGUAL QUE HO FEM NOSALTRES. US ESPEREM!

I GRÀCIES PER POSAR-NOS A LA LLISTA DE LES VOSTRES OPCIONS D’ESCOLA PER ALS VOSTRES FILLS I FILLES. POSSIBLEMENT, ELS NOSTRES FUTURS I FUTURES ALUMNES. EL VOSTRE/NOSTRE TRESOR.

EL NOSTRE PROJECTE EDUCATIU

 

Fulletó 2021

UN DIA A P3

ELS RACONS A CICLE INICIAL 

MATEMÀTIQUES MANIPULATIVES 

 

AULA DE TERCER

SISÈ, COM TREBALLEM?

EL PATI DE PRIMÀRIA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>