Instal·lacions

L’edifici està situat al límit del nucli urbà en la urbanització adossada que s’anomena Bellavista.

L’equipament és intel·ligent de tal manera que ell sol renova l’aire, regula la calefacció, controla les llums, etc. En definitiva, allò que correspon a una escola del segle XXI.

La majoria de l’espai és planta baixa. Això facilita la mobilitat, sobre tot a Educació Infantil.

En aquest espai hi trobem les aules d’Educació Infantil i la de Primer de Primària. Les 3 aules de tutories d’Educació Infantil tenen un color cadascuna. És un degradat que va del groc al vermell. També hi ha una aula de suport convertida en ambient de caseta, una aula de psicomotricitat, una tutoria, magatzem i un vestíbul molt ampli convertit en espai de rebuda del transport i també de treball.

L’entrada i la separació dels despatxos tenen uns relleus en ferro en moviment.

A la planta baixa de l’edifici de primària hi podem trobar la consergeria, la secretaria, la biblioteca, alguns despatxos, un ambient de minimons, 4 aules pels diferents grups de cicle inicial, la sala de mestres, el magatzem i el menjador.

En la segona planta a més de les 6 aules pels diferents grups, hi ha les pròpies d’especialitat (música, visual i plàstica, informàtica, laboratori, anglès i educació especial) i també de desdoblament que hem anat convertint en diferents espais de treball.

També hi ha el polivalent que a més de servir com a gimnàs, té un escenari per fer representacions, trobades, assemblees, festes, etc.