INFANTIL. L’ACTIVIMÒMETRE: 2A ENTREGA

Hola famílies!

Dies enrere us vam fer la presentació de l’activimòmetre mitjançant el qual podieu triar l’activitat que més s’adeqües en cada moment al vostre estat d’ànim i al dels vostres nens i nenes.

Us fem una segona entrega.

Després de triar al flor amb la qual us sentiu més identificats, se us obrirà un document amb un banc de recursos. Ja veureu que a la primera part d’aquest hi ha activitats noves (jocs, experiments, relaxacions, fitxes, etc.) però a la segona part també deixem les activitats de la primera entrega perquè d’aquesta manera no caldrà que recupereu aquell primer activimòmetre.

Si feu clic  sobre la imatge us el podreu descarregar. Aneu amb compte perquè és diferent al de la primera entrega, és a dir, les flors us dirigiran a altres llocs. Per tant, us aconsellem borrar el primer si encara el conserveu en el vostre dispositiu.

 

Us deixem directament els PDF de les flors per si teniu algun problema a l’obrir-les des de l’activimòmetre descarregat

ROSELLA (2a entrega)

GIRA-SOL (2a entrega)

MARGARITA (2a entrega)

VIOLETA (2a entrega)

Moltes gràcies i seguim!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>