REPTE 2: Què hi veus?

REPTE 2: Què hi veus?

 

El segon repte que us proposem consisteix en trobar tantes diferències com pugueu entre la foto 1 i la 2. Veureu que en ambues apareixen uns personatges curiosos i enmascarats!

Per participar cal que escribiu al fòrum les diferències que heu trobat. Per exemple; La Lurdes s’ha canviat el color del cabell de la foto 1 a la 2.

Foto 1

 

Foto 2

 

ESPEREM QUE TINGUEU BON ULL!!! 😉

19 comentaris

 1. Miriam Rodríguez Marín

  Començant per l’esquerra: el marc de fotos, el cono lilia està canviat, la Consol porta la camisa tancada, el braç està endevant del noi de la camiseta Nike, la llibreta està més amunt de la cara, la noia de la jaqueta vermella s’ha tret el cor que porta a la foto 1, les noies s’han intercanviat entre elles (jaqueta rosa i jaqueta gris) amb canvi de postura, el noi de la samarreta blanca mira endevant en comptes de mirar de costat. De la fila de baix començant per l’esquerra: la noia a la foto 1 té el llibre tancat i a la 2 obert, la segona noia té la cama més doblegada a la foto 1 i més estirada a la foto 2, la tercera noia mira endevant a la foto 1 y enrere a la foto 2, la mà i les cames estan diferents, la quarta noia porta una jaqueta groga a la foto 1 però no a la foto 2, i l’última noia no porta ulleres a la foto 1 però si a la foto 2!. Al cartell de darrera a la foto 2 han tret la lletra A de la VELLA quaresma i la foto 2 està una mica tallada de la part dreta.

 2. hector diaz

  el aro dorat,la directora mira a derrera, la marina en una te la rebista tencada i la otra oberta, la rosa amb el cono lila el cmbia de lloc, la que esta entre l mig de la lourdes y la directora se he cambiat de camisa, el que te una camisa negre amb marca nike a la foto 1 te la ma esquerra a derrera i a la 2 te la ma devant amb una cosa lila, la ana maria en la foto 1 te bufanda i a la dos no te, la A de la vella quaresma no esta en la VELLA, la ana turon a la foto 1 te la cama doplagada y a la otra la te mes estirada, hi ha una profassora que no que se a cambiat de lloc amb la gemma la neus se a tret el cor que portava, el Angel a cambiat de postura el cap,la ana turon te el braç diferent la lourdes se a tret la olleras

 3. Biel Pascual Piñero

  a la foto 1 no hi ha un arro i a la foto 2 un dels profes de te una pillota la a de vella no i esta i el cartell a la foto 1 pusaba hola i a la 2 pusada adeu.

 4. Nora Dencàs Garcia

  Nora Dencàs Garcia:

  Primera noia a la segona foto aguanta un marc.
  La Rosa el cono a la primera foto el te al cap i a la segona foto davant la panxa.
  Anna Maria Mezquita: a la segona foto no porta el mocador posat.
  Noi samarreta negre: a la segona foto aguanta una pilota amb la ma dreta.
  Cristina: El cartell a la primera foto diu hola i a la segona diu adeu.
  Neus: a la foto 1 porta un cor a la samarreta i a la 2 no.
  Laura i Gemma han intercanviat la posició, a la primera foto primer està la gemma i al costat la laura, i a la segona primer la laura i després la Gemma.
  Angel: a la segona foto porta una polsera/rellotge i a la primera no.
  Marina: a la primera foto la revista està tancada i a la segona foto està oberta.
  Anna Turon: La cama dreta a la segona foto esta estirada i a la primera no.
  Ana Bardera: a la primera foto mira endavant i a la segona mira endarrere.
  Maria: La primera foto amb jaqueta i la segona sense jaqueta.
  Lurdes: A la primera foto sense ulleres i a la segona amb ulleres.

  Cartell vella quaresma a la segona foto no surt la “a” de la paraula vella: la vell quaresma.

 5. Sole Nadal

  Aram Oliveras:
  La Rosa a canviat de posició el con. La mestre nova a agafat un mirall. La Marina a obert el llibre, L’ Anna Maria porta una bufanda però a la foto 2 se la a tret,La directora mira al dardera, el cartell de la bella quaresma li falta la lletra A. La Lurdes s’ha posat unes ulleres. La Laura i la Gemma s’han canviat de lloc, L’ Anna Turon a tirat la cama mes amunt, L’ Angel mira endavant, La Maria s’ha tret la jaqueta, La Neus s’ha tret el cor que portava enganxat. A la pissarra que porta la Cristina a la foto 1 posa hola i a la 2 posa adéu. L’ Adrià porta una cosa a la ma.

 6. Agatha cortada

  El con lila s’ha canciat de lloc, el marc de fotos, el penjoll de l’Anna maria,el llibre primer esta tancat i despres obert,el noi de la samarreta negra te la ma en una foto enderrera i a l’altre endevant,la pissarra de la Cristina primer posa hola i despres posa adeu,el cor de la neus nomes esta a la primera foto,primer la noia de la chaqueta verda esta davant de la vella quaresma i despres al costat de l’Angel,les cames de les tres noies del banc estan canviades,l’angel primer esta amb el cap mirant cap al costat i despres mirant cap davant.

 7. Xavi Fernández

  En la primera foto surt una noia amb un marc de fotos i en l’altre no, un altre porta un cono lila al cap i en la segona foto no. L’ Anna Mezquita porta un mocador en una foto i en l’altre no, el noi de la samarreta nike te el braç adavant i en l’altre foto el té d’arrera. La noia de la samarreta groga, te una pissarra on posa Hola i en l’altre foto Adeu. La de la jaqueta rosa, te un cor en la samarreta de sota i en l’altre foto esta amagat. Les noies de la jaqueta rosa i gris, están canviades de lloc. El noi de la samarreta blanca, en la primera foto es veu com enfadat i en la segona esta més content. De la filera d’abaix, la noia que llegeix en la primera foto té el llibre obert i en la segona tancat. L’ Anna Turon en la primera foto té el peu abaix i en la segona el té pujat. La directora en la primera foto mira a la cámara i en la segona mira cap adalt, la noia del costat porta una jaqueta groga i en l’altre no i per acaba la noia de la jaqueta negra porta ulleras en una foto i en l’altre no.

 8. Aran Faig

  L’Anna Ma en una foto porta mocador i a l’altra no.
  La Rosa, en una foto té el con al cap i a l’altra no.
  L’Anna Bardera a la foto de baix mira enrere.
  La noia de l’esquerre a la foto de baix porta un marc i a dalt no.
  La noia que llegeix, primer té el llibre tancat i després obert

  1. Fatu Saho Jawara

   Fatu Saho:

   La Rosa a cambiado la posición del cono. La Inma un espejo. La Marina tiene abierto el libro, Anna Maria lleva una bufanda pero en la foto 2 se la quito , la directora mira detrás ,el cartel que pone bella cuaresma le falta la letra a. La Lurdes se ha puesto unas gafas . La Laura y Gemma se han cambiado de sitio , La Anna Turon a tirado la pierna más arriba, El Angel mira hacia delante, María se ha quitado la chaqueta, Neus se ha sacado el corazón que llevaba enganchado en la camisa. En la pizarra que trae Cristina en la foto 1 pone hola y en la 2 pone adiós. El Adrian lleva algo en la mano.
   Un saludo!!

  1. Biel Serrano Hidalgo

   Em trobat 17 diferències!!!!! Em passat una estona molt divertida. En Biel diu que esteu tots molt guapus, encara que sigui amb mascareta ?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>