Biblioteca

El nom de la nostra biblioteca és “El país de les cent paraules” i fa referència al llibre que va escriure la Marta Mata:

El País de les Cent Paraules era un país molt bonic, on tot funcionava molt bé i la gent que hi vivia estava molt contenta… Cada tarda quan els pares acabaven de treballar, els nens anaven a jugar amb ells, a l’herba de davant de les cases. Allí feien partits de pilota, aixecaven estels, miraven llibres… Jo diria que els nens eren els més feliços de tot aquell país…si no fos que quan acabava un conte i preguntaven “I què més?” ningú no sabia respondre…

Podeu visitar el blog de la nostra Biblioteca si hi cliqueu a sobre de la imatge:

A més, cal dir que a la Biblioteca de l’escola es fan diverses activitats com “contecontes” pels nens i nenes d’infantil o “Filosofia” per tots els nens/es.

Durant el pati, també està oberta per tothom que vulgui fer deures, llegir contes o utilitzar el servei de prèstec de llibres. Tenim més de 50.000 llibres i cada any anem renovant amb noves col.leccions i interessants propostes perquè els nostres nens puguin gaudir i sentir; El plaer per la lectura !!!