Lipdub de celebració!

Iniciem el nostre desè aniversari amb la realització d’aquest lipdub!!

Els últims dies de curs, alumnes, exalumnes, mestres, i el personal d’administració i altres serveis de l’escola vam estar assajant aquest lipdub amb moltes ganes i il.lusió. És per això que agraïm la participació de tothom i sobretot volem donar les gràcies a l’AMPA, per la seva dedicació i implicació, ja que sense ells aquest projecte no hagués estat possible.

El lipdub dona el tret d’inici d’una sèrie d’activitats que s’organitzaran cada mes al llarg de tot el curs per a celebrar els 10 anys de l’escola. Prepareu-vos, doncs, ja que volem que el curs 2016-2017 sigui inoblidable!

LIP DUB MARTA MATA 2016 from Escola Marta Mata on Vimeo.

4 comentaris

  1. Raquel

    Felicidades por estos diez años. Y gracias por dejarnos disfrutar del lip dub. Los niños se lo han pasado genial haciéndolo y esa sonrisa en sus caras lo dice todo. Gracias de nuevo por el esfuerzo de esas personas que luchan por la educación de nuestros hijos desde el ampa hasta la escuela.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>