Els jocs tradicionals, a Cicle Inicial

Els alumnes de Cicle Inicial hem aprofitat aquests dies de Jornades Culturals per descobrir alguns jocs i entreteniments que no coneixíem, però que ens han sorprès i agradat molt.

Enguany, sota el tema dels Jocs Tradicionals i repartits en grups amb la resta d’alumnes del cicle, per començar hem recordat que tot joc té unes instruccions, les hem treballat i ho hem aplicat al joc de la cadira; hem fet manualment bitlles i les hem decorat; hem après a fabricar un avió de paper per a després fer punteria amb ell; hem conegut jocs tradicionals característics d’arreu del món; i hem saltat a corda i amb gomes amb les cançonetes clàssiques d’aquest joc.

Tot plegat ens ha permès gaudir d’unes activitats que des de fa molts anys han divertit moltíssim a molts nenes i nenes i que de ben segur que ens serviran per passar bones estones a partir d’ara.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>