Pla de pluja

PLA DE PLUJA

Famílies de P3 P4 P5 1r 2n

EDIFICI Anna Ma Ravell

ENTRADA ALUMNAT

SORTIDA RECOLLIDA ALUMNAT

Edifici Parvulari i 1r El barri del pati s’obrirà a les 9h en punt i a les 3h en punt. Si no teniu on aixoplugar-vos eviteu arribar molt abans de l’hora d’entrada.

Per facilitar l’entrada esglaonada mantindrem el barri obert més estona.

Si està caient un xàfec es contempla com a justificat que un nen/a arribi a classe uns minutets més tard.

Els nens i nenes de P3, P4, P5 i 1r es recolliran a les aulesa les 12:30h i a les 16:30h, com es fa habitualment.Si la família ha de recollir també a un nen/a de 2n haurà d’anar al vestíbul de l’edifici Rial, on el trobarà amb les mestres.Si la família ha de recollir també un nen/a de 3r, 4t, 5è, 6è caldrà que hagi pactat amb ell/a el lloc de trobada. Un bon lloc de trobada en cas de pluja intensa és el porxo de l’escola(sota porta del Xifré) on es queda a aixopluc de la pluja i hi ha ampli camp visual. Si només plovisqueja i el nen/a gran porta paraigua recomanem que quedeu amb ell/a a la sortida del Xifré.

(Recordeu als nens/es grans que mai poden sortir pel barri del Rial de Sa Clavella)

PLA DE PLUJA

Famílies de 2n 3r 4t 5è 6è

EDIFICI

RIAL

ENTRADA ALUMNAT

SORTIDA RECOLLIDA ALUMNAT

Edifici Rial 2n L’entrada dels nens de 2n és pel pati del carrer Anna Maria Ravell El barri del pati s’obrirà a les 9h en punt i a les 3h en punt.

Si no es té on aixoplugar-se es millor arribar just a l’hora que s’obre el barri.

Si està caient un xàfec intens el barri estarà obert més estona de l’habitual.

El professorat l’espera a l’entrada de l’edifici, l’acull i ajuda en el que calgui.

Recordeu als nens/es que no han de córrer pel recinte escolar.

Si està caient un xàfec es contempla com a justificat que un nen/a arribi a classe uns minutets més tard.

La sortida de l’alumnat de segon sempre és pel Xifré En cas de pluja les famílies han de recollir als nens i nenes de 2n al vestíbul de l’edifici Rial.

Les famílies han d’entrar pel Xifré i dirigir- se a l’edifici Rial. L’entrada al vestíbul de l’edifici Rial és fa per la porta principal.

Edifici Rial 3r 4t L’entrada sempre és pel Xifré El barri s’obrirà a les 9h en punt i a les 15h en punt.

Si està caient un xàfec el barri estarà obert més estona de l’habitual.

A les portes de l’edifici els està esperant el professorat, no patiu.

Si està caient un xàfec es contempla com a justificat que un nen/a arribi a classe uns minutets més tard.

La sortida de l’alumnat de 3r, 4t, 5è i 6è sempre és pel Xifré .Els nens/es 3r 4t 5è 6èsón acomiadats pels mestres (a diferents portes de l’edifici) i es dirigeixen sols cap el Xifré.

Si fa pluja molt fina les famílies s’esperaran al Xifré.En el cas de xàfec intens les famílies poden optar per esperar-los dins el recinte. Cal però que cada família hagi pactat amb el seu fill/a el lloc de trobada. Us proposem el porxo on hi ha ampli camp visual i un pot esperar i estar a aixopluc de la pluja.

 

LES FAMÍLIES de l’alumnat de 3r 4t 5è i 6è NO HAN D’ESPERAR-SE a l’espai immediat a les portes de sortida ( porta vermella i porta principal de l’edifici Rial) ja que dificulta la sortida fluïda de l’alumnat i això acaba perjudicant a tothom. Preguem que es respecti la distància òptima que permeti la sortida als nens i nenes i el control visual de tots els qui s’esperen.