Projecte Interdisciplinar d’escola

El Projecte Interdisciplinar és aquell projecte d’escola que compaRtim plegats i plegades. Ens acompanya al llarg del curs i ens vincula amb el nom de cada aula tutorial, en la recerca, en conèixer una mica més d’aquells aspectes que ens lliguen amb l’entorn amb la natura, a fer-nos petits i petites expertes d’allò que volem. Generalment són temes amplis que ens permeten fer un treball global, que faciliti la recerca de camp i l’aplicació del mètode científic.

Aquest curs a l’escola parlem de flora i fauna, ens endinsem a l’entorn més immediat i més proper de l’escola amb el lema Vida a la Riera.

La Riera SAV que tenim a tocar de l’escola és un element patrimonial apadrinat pel centre des del 2019 al MHMap amb el suport del Servei Educatiu Vallès oriental III, anteriorment havia estat el Safareig (2015-2019), per això es realitzaran diferents actuacions SEMPRE AMB MIRADA STEAM, per millorar-la, protegir-la i cuidar-la durant uns quants cursos.

We are school STEAM

So, we love our STREAM

 

Aquí us anem deixant la mostra de la nostra emprempta….

Aquest tema embolcalla tota l’escola des del primer trimestre fins a final de curs.

A més, també genera participació amb la resta de comunitat educativa.

  • El WorkTeam (mares i pares voluntaris) gestiona cada any una activitat relacionada amb el projecte i tot plegat acaba sent curs rere curs, una riquesa educativa.
  • L’Ajuntament altament implicat en el seguiment i èxit de les propostes presentades i enfortint l’entorn amb la proposta de camins verds municipals.
  • Les entitats i altres ens vinculats amb projectes sostenibles relacionats amb els hàbits saludables i la gestió dels residus.