UN NOU CURS, EL MILLOR!


Sembla que fos ahir quan acomiadàvem els nois i noies de 6è, recordeu? Quan qui més qui menys planejava les seves vacances d’estiu i quan tots teníem tantes ganes de posar-nos tirants i pantalons curts; sí,  sembla que fos ahir, però ja fa més més dos mesos!

Aquest estiu, de ben segur, ens ha portat moments especials, fins i tot potser moments que no oblidarem mai. Però tot això ja ha quedat enrere, i amb moltes ganes comencem el nou curs 2016/2017.

No us sembla que cada setembre passa el mateix…? Sempre pensem que l’any que tenim pel davant serà el millor, el més productiu, pensem que aprendrem com mai perquè tenim unes ganes boges d’encetar les llibretes, d’olorar els llibres nous i d’estrenar aquell bolígraf tan xulo que al final ens han acabat comprant. I jo em pregunto… qui diu que aquest no ha de ser el millor? I si realment aquest curs és quan fem les coses més ben fetes?  I si és quan ens ho passem més bé amb els companys i companyes? I si és el curs on aprenem els valors que un altre dia, quan siguem grans, ens fan ser qui som? Qui ho diu que no pot ser?

Ningú.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>