P4-B: RACONS

 Més racons nous!:
RESTAURANT:No ho sabeu? A Sant Antoni de Vilamajor, gaudim d’un restaurant nou. És el restaurant “La Terra”. Obre dilluns i dijous, després del pati. Disposa de dos cuiners, dos cambrers i dos clients, un d’ells és la Núria que ve a dinar acompanyada d’un company o companya nostre. Ens reconeixeu? Qui sap! Potser quan siguem grans, muntem el nostre propi restaurant i som famosos com en Ferran Adrià o en Carlos Arguiñano!
DIBUIX LLIURE:Que guai! La Núria ens deixa dibuixar el que vulguem en paper bàsic Din A-3 i amb el material que ens vingui més de gust: colors de fusta, ceres i retoladors. Quines obres artístiques més creatives hem aconseguit!
PISSARRA:La Núria ens ha dividit la pissarra en sis parts. A dalt de tot ens hi ha posat el nom, perquè cadascú sabés quin era el seu lloc on pintar i escriure. Hem estat molt entretinguts!
https://goo.gl/photos/iNmMSa2EwwGL1PbZ8

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>