L’estratègia i el joc

Octubre de Ludimates a les sessions de Grups Reduïts a cinquè!

Iniciem aquest curs demanant als alumnes la construcció d’un Othello amb recursos i materials propers i reciclats de casa. Cal felicitar-los pel treball a casa, la creativitat i l’actitud davant aquesta proposta. Hem pogut iniciar, així, el I campionat d’Othello Joan Casas, i treballar, entre molts altres objectius,l’interès envers l’estratègia davant un repte, el comptatge i calculatge, la motivació per buscar diferents maneres de trobar respostes a una situació donada, l’espai i forma i els patrons que es plantegen… Uns dies de campionat, que permetrà d’una forma més lúdica i motivadora, seguir fent matemàtiques i connexions amb les sessions d’aula del nivell.

És important qui inicia la partida? Hi ha caselles del taulell que ens dóna avantatge? Girar moltes peces en una tirada t’assegura la victòria? Es pot estar guanyant de molt i acabar perdent? per què?

La qüestió sempre rau allà mateix…

El més important és no deixar de fer-se preguntes! Albert Einstein

Fotos a l’enllaç del I Campionat d’Othello Joan Casas

https://drive.google.com/drive/folders/1SYI-lynetIDEXDGt6EsKXTRzQ4RC5MgL?usp=sharing

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>